agenda …..

Hieronder komt de agenda van activiteiten voor het seizoen.

 

 

Kijk voor de precieze datum altijd op de site of op de flyers.

Bij al deze activiteiten kunnen we uw hulp uitstekend gebruiken. Het merendeel van de bestuursleden hebben doordeweeks een werkkring en enkelen werken zelfs in ploegendienst. Daardoor is het voor ons best wel eens lastig, soms zelfs onmogelijk, altijd en overal bij aanwezig te zijn en daarnaast ook nog de speeltuin te onderhouden. Hulp is dus welkom. Voelt u er iets voor, schiet dan een van de bestuursleden aan of stuur een mailtje. Wij zoeken dan contact met u. De vereniging is groter dan alleen het bestuur!

Voor onze activiteiten maken wij voornamelijk gebruik van de kantine van de ijsvereniging. Dat gaat meestal wel goed, maar als wij iets gepland hebben en er kan op die dag ook geschaatst worden, moeten wij wijken. Die afspraak ligt er met de ijsvereniging. De geplande activiteit zal dan zo mogelijk naar een andere datum verzet worden. Wij vragen hiervoor begrip. Die nieuwe datum staat dan altijd vermeld op onze site, waar u ook het laatste nieuws en eventuele andere wijzigingen en de flyer kunt vinden. Bezoek dus regelmatig de site!

Wilt u automatisch op de hoogte worden gebracht van een activiteit? Geef dan uw e-mailadres door. U krijgt dan minimaal twee weken van tevoren de flyer toegestuurd en wordt een week voor de activiteit nogmaals herinnerd.